Framtidens lösningar

Om NOW

Om NOW

NOW startades 1985 och våra lokaler ligger i Kista. Vi har välutbildad och erfaren personal samt ett välutrustat elektroniklabb. Med strukturerade utvecklingsmetoder, och ett egenutvecklat kvalitetssystem, tar vi fram produkter och system som uppfyller ställda krav.

NOW har god kännedom om vad som är tekniskt och ekonomiskt realiserbart, och kan i samarbete med kunden avgöra lämplig vidareutveckling av en idé eller ett projekt med den senaste tekniken.

Huvuddelen av våra uppdrag utför vi i egna lokaler som totalåtaganden. Vi är vana att hantera krävande utvecklingsprojekt med snäva tidsplaner, och har ett nära samarbete med underleverantörer, vilket ger korta ledtider för tillverkning. Vi hanterar även serietillverkningar av produkter för industri, militär och medicin.

NOW levererar också konsulttjänster avseende konstruktions- och programmeringsuppdrag till projekt som utförs hos kund, och vi anlitas även för utredningar, konstruktionsgranskningar och systemarbeten.

För att läsa om några av våra utförda projekt, klicka här!

NOW är ett dotterbolag till Vironova AB. Vironova är leverantörer av elektronmikroskop och programvaruprodukter för partikelanalys baserat på bildbehandling. För mer information om Vironova, klicka här!

Försäljning Jan Rydén, VD Philip Nyströmer

”Vi har långa kundrelationer med företag som jobbar i teknikens framkant.

Vi jobbar med nya innovativa lösningar i nära samarbete med våra kunder. Det är utmaningar som sporrar oss!

Att leda ett företag med riktigt skickliga ingenjörer är vårt största privilegium.”

”Jag startade NOW tillsammans med Per Neihoff 1985. "NOW" står ursprungligen för "Neihoff och Wallin". Under åren har vi genomfört 100-tals lyckade projekt med våra kunder som finns inom många industrisegment. Det gedigna kunnande och know-how som nu finns i NOW är unikt för branschen skulle jag säga.

Vid års-skiftet 2020/2021 gick både Per och jag i pension, och överlämnade firman i den nya ledningens trygga händer.”

Henrik Wallin

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1haWxib3hAbm93LnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPm1haWxib3hAbm93LnNlPC9hPg==

+46 8 632 07 90