Här ovanför hittar du lediga tjänster.

Det går även bra att skicka in en spontanansökan till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmpvYmJAbm93LnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmpvYmJAbm93LnNlPC9hPg==.

Vi söker alltid duktiga ingenjörer!

Hur är det att jobba på NOW?

"Jag har jobbat länge på NOW med elektronikkonstruktion. Det har blivit mycket FPGA-design, ofta i kamera- och videotillämpningar. Det jag gillar med NOW är att vi har spännande och varierande uppdrag där vi ofta arbetar nära kunderna från idé till produkt."

Klas

”Det jag gillar med NOW är att jag kan jobba över så många olika specialiteter inom ingenjörskonsten. Allt från elektronikkonstruktion till design av kompletta visionsystem. Jag kan hela tiden utveckla mig på NOW. Det är därför jag stannat länge här”

Janne
Mikael

”Arbetet på NOW är varierande och utmanande, och jag får ofta kombinera min kompetens inom elektroniksystem med tidigare erfarenheter inom R&D av sensorteknik och utveckling av nanomaterial.”

”Min roll på NOW är att ge administrativ support och stöd till konsulter och ledning. Då kan de fokusera bättre på sina specialistområdet. Jag jobbar med bolagets ekonomi som kräver en dynamisk uppföljning i både kund- och personaldimensionen. Många av projekten på NOW görs in-house och jag uppskattar att jobba nära mina kollegor.”

Kristina

PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOm1haWxib3hAbm93LnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPm1haWxib3hAbm93LnNlPC9hPg==

+46 8 632 07 90