English

Vision

NOW erbjuder specialistkunskaper inom vision/industriell bildbehandling. Vi levererar konsulttjänster och utvecklar visionkomponenter alternativt kompletta skräddarsydda visionsystem.

Vi arbetar med bildanalysapplikationer för industriellt, medicinskt och militärt bruk. Kraven är ofta höga, både vad gäller realtidsfunktion och tillförlitlighet.

Ett system består vanligtvis av belysning, kamera, dator och programvara. NOW besitter de kunskaper om belysning, optik, elektronik, bildanalysmetoder och systemutveckling som behövs för ett framgångsrikt visionprojekt.

För att se några av våra utförda projekt inom vision, klicka här!

De flesta av våra visionsystem bygger på vår egenutvecklade generella plattform Automatic Vision Test (AVT), som har utvecklats under mer än 10 år. AVT används i många olika applikationer, exempelvis vid kvalitetskontroll vid tillverkning av instrumentpaneler till bilindustri, taktegelpannor och stålstänger.

Generell visionplattform AVT (Automatic Vision Test)

NOW baserar större delen av våra visionsystem på en generell visionplattform (AVT). AVT är en avancerad grafisk visionmiljö som är designad att kunna utföra en stor mängd uppgifter på ett flexibelt sett. AVT erbjuder en mängd visionverktyg och stödjer alla Ethernet- och Firewirekameror.

Läs mer om AVT