English

Jobba hos oss?

Här hittar du lediga tjänster. Det går även bra att skicka in en spontanansökan.

Vi söker alltid duktiga ingenjörer!

Utvecklare Embeddedsystem

Vironova_NOW_logo_WEB_Y97

NOW Electronics AB söker en utvecklare av embeddedsystem. NOW Electronics är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom elektronikkonstruktion, bildbehandling och embeddedprogrammering. Vi gör de flesta av våra uppdrag inhouse, på vårt kontor i Kista. Företaget har idag 19 anställda och växer kontinuerligt. Vi arbetar med välkända företag inom svenska industrin som visar NOW stort förtroende när det gäller utveckling av nya, affärskritiska produkter. Sedan december 2015 är NOW Electronics ett dotterbolag till Vironova AB.

NOW söker en utvecklare av programvara till embeddedsystem

Som utvecklare kommer du främst att arbeta med utveckling i olika typer av kundprojekt men ibland även stödja försäljningsprocessen som teknisk expert. Du kommer arbeta brett med inriktning mot embeddedsystem, t. ex. att implementera funktioner i C++ eller C-kod, systemering eller förstudier. Konstruktionerna som företaget utformar används för industriella, medicinska och militära applikationer och är oftast i teknikens framkant. Du kommer att:

 • Utveckla motorstyrningar
 • Implementera bildbehandling för kameror och signalbehandling för andra sensorer
 • Utveckla kommunikationslösningar för robusta industriella applikationer
 • Ta fram processorplattformar med RTOS
 • Ta fram koncept för nya produkter och system

Vem är du?

Du är civilingenjör inom datateknik/elektronik/teknisk fysik eller motsvarande och har minst 4 års erfarenhet av kvalificerat utvecklingsarbete inom embeddedsystem. Du måste vara självgående med bra driv. Efterfrågade kompetenser:

 • Erfarenhet av hårdvarunära programmering
 • Utåtriktad personlighet och lätt att kommunicera
 • Problemlösare med djupt tekniskt intresse
 • Kunskap om elektronikhårdvara

Det är meriterande att ha bred erfarenhet av hela systemlösningar med RTOS, Linux, processorer, MatLab och FPGA. Du har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken.

Vad erbjuder vi?

En omväxlande roll där du får möjlighet att vara konstruktör, System Architect eller Teamleader beroende av intresse och erfarenhet. Vi arbetar i mindre team, med in-house projekt, helhetsåtaganden, state-of-the-art teknik och flexibilitet för de anställda. Vi jobbar nära affärerna och får därmed ett helhetsperspektiv. Uppdragen är dessutom av olika karaktär vilket erbjuder stor variation.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Wik tel 08-525 223 54

Skicka din ansökan till: jobb@now.se Ansökningar behandlas löpande.

Elektronikkonstruktör

Vironova_NOW_logo_WEB_Y97

NOW Electronics AB söker en utvecklare av analog elektronik. NOW Electronics är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom elektronikkonstruktion, bildbehandling och embeddedprogrammering. Vi gör de flesta av våra uppdrag inhouse, på vårt kontor i Kista. Företaget har idag 19 anställda och växer kontinuerligt. Vi arbetar med välkända företag inom svenska industrin, som visar NOW stort förtroende när det gäller utveckling av nya, affärskritiska produkter. Sedan december 2015 är NOW Electronics ett dotterbolag till Vironova AB.

NOW söker en elektronikkonstruktör

Som elektronikkonstruktör kommer du att arbeta i olika typer av kundprojekt. Du kommer främst att arbeta med utveckling men ibland även stödja försäljningsprocessen som teknisk expert. Här kommer du få möjligheten att arbeta brett med inriktning mot analogteknik. Det kan exempelvis handla om att implementera sensorer, signalbehandling eller kraftelektronik. Konstruktionerna som företaget utformar är ofta en del av system till industrin, medicin eller försvarsindustrin. Du kommer till exempel att:

 • Implementera avancerad elektronik för kameror och andra sensorer
 • Utveckla kraftelektronik
 • Genomföra EMC-mätningar och lösa EMC-problem
 • Ta fram koncept för nya produkter och system

Vem är du?

Du är civilingenjör inom elektronik/teknisk fysik eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet av kvalificerat utvecklingsarbete inom elektronikområdet. Efterfrågade kompetenser:

 • Erfarenhet av analog elektronikutveckling
 • Kortkonstruktion inklusive schemaritning och simuleringar med tex Spice
 • Är utåtriktad och arbetar gärna direkt mot kund
 • Vill arbeta med teknisk problemlösning
 • Djupt tekniskt intresse

Det är meriterande att ha arbetat med RF och EMC-problematik, och att ha en bred erfarenhet av hela systemlösningar med processorer, FPGA och programmering. Du har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en omväxlande roll där du kommer få möjligheter att vara konstruktör i vissa projekt men i andra fungera som Teamleader. Vi arbetar i mindre team, med in-house projekt, helhetsåtaganden, state-of-the-art teknik och flexibilitet för de anställda. Vi jobbar nära affärerna och får därmed ett helhetsperspektiv. Uppdragen är dessutom av olika karaktär vilket erbjuder stor variation.

Vill du veta mer?

Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Wik tel 08-525 223 54

Skicka din ansökan till: jobb@now.se Ansökningar behandlas löpande.